Om Arbeidernes Antikvariat

Foto: Victoria Vale/PLNTY

Foto: Victoria Vale / PLNTY

Arbeidernes Antikvariat eksisterer for øyeblikket kun på nett. Vi holdt tidlihere til i Rathkes gate (Schous plass 7A) på Grünerløkka i Oslo, men er nå lokalisert i Bergen og jakter på nytt lokale å åpne butikk i. 

Arbeidernes Antikvariat er eid av Sinklar AS. Vi har som mål å skape en annerledes og spennende nettbutikk. Vi ønsker å tilby et bredt utvalg bøker med politisk tilsnitt med særlig vekt på norsk arbeiderbevegelses kultur og historie, men også alt annet vi selv syns er interessant. I nettbutikken vår vil du finne alt fra politikerbiografier og memoarer, verker om filosofi, økonomi og politikk, studiesirkler, arbeiderdikt og sangbøker, og litteratur om litteratur. Kort fortalt prøver vi å lage en butikk vi selv ville blitt begeistret av å handle i.

Følg oss i sosiale medier for å få siste nytt om nye produkter i nettbutikken: Facebook / Instagram.

Med ujevne mellomrom sender vi også ut et nyhetsbrev med aktuelle anbefalinger og nylig anskaffede titler. Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet.

 

       

 

Om bøkenes beskaffenhet  

Vi ønsker å selge varer av høy kvalitet. Dersom en bok har skader eller bruksspor forsøker vi å opplyse om det. Bildene på produktsidene skal svare til det du får i posten. Dessverre er vi ikke ufeilbarlige. Skulle du være misfornøyd med et kjøp ber vi deg om å gi oss beskjed, så finner vi en løsning.

Finner du ikke det du leter etter?

Vi har mange titler på lager. Dersom du er på jakt etter bestemte titler du ikke finner i nettbutikken, ta kontakt så undersøker vi gjerne om vi kan skaffe boken til veie for deg.

Vil du selge oss noe?

Har du skrevet eller utgitt en bok du vil at vi skal selge? Vil du kvitte deg med din egen boksamling? Vi er alltid på jakt etter nye varer og vurderer gjerne tilbud fra selgere. Send oss en e-post for en uforpliktende vurdering.

Kontaktinformasjon
Postadresse:
Arbeidernes Antikvariat
Munkebotn 21
5036 Bergen

E-post: post@arbant.no

Kontonummer: 1506.03.99929

Organisasjonsnummer: 920387608